Ben de Leijster - Burning Light Media Solutions
Ben de Leijster

Eigenaar, Regie & Vormgeving

Burning Light biedt u de oplossing

Burning Light Media Solutions is in 2015 opgericht door Ben de Leijster met één duidelijk doel voor ogen. Het bieden van een totaalpakket wanneer het aankomt op Visual en Social Media. U hoeft niet verder te zoeken naar een fotograaf voor professionele foto’s op uw website of van uw personeel. U hoeft ook niet verder te zoeken naar een webdesign/ontwikkel specialist of een domeinhoster. We doen zowel het design van uw flyers, visitekaartjes, logo’s, beursstand, rollup banners en ander grafisch materiaal, als het drukwerk van onze sprankelende ontwerpen.

Met een frisse kijk naar de wensen en markten waarin de klant werkt, bedenkt Burning Light Media Solutions samen met de klant de functionaliteiten, uitstraling en tone-of-voice van het product of de dienst en werkt deze vervolgens uit met de best passende oplossingen. Denk aan (responsive) websites, webshops, nieuwsbriefsystemen, foto- en videopresentaties en animaties. maar ook alles wat er eventueel als extra bij komt kijken, zoals advies met het schrijven van goede teksten, Google Analytics, Google Adwords, Google+ en overige social media.

En als klap op de vuurpijl zijn we gespecialiseerd in SEO (Search Engine Optimization) waardoor we een hoge vindbaarheid in de zoekmachines kunnen bieden. Omdat we dit allemaal in eigen beheer doen kunnen we scherpe pakketprijzen aanbieden en betaalt u nooit te veel. Alle offerte’s zijn op maat en samengesteld naar uw wensen. En uw wensen zijn waar wij ons het liefst op focussen.

Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op zodat wij bij burning light media solutions u van dienst kunnen zijn.

Een selectie van onze klanten & partners
AB Creative Animation
Dianto’s Relax and Go
BVG Inside
Next Level Gaming
Sony Music Group
Sportcafe De Fluit